Κλειδαράς Παγκράτι

Αμεσα κοντά σας στο Παγκράτι σε 7-12 λεπτά! 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο.

Κλειδωθήκατε απ΄ έξω στην περιοχή του Παγκρατίου; Σας ανοίγουμε την πόρτα του σπιτιού σας χωρίς φθορές, με ασφάλεια και απόλυτη εχεμύθεια. Θέλετε να αλλάξετε κλειδαριά; Όλο και περισσότεροι επιλέγουν για το σπίτι τους, ρολά για καλύτερη ασφάλεια. Αν, λοιπόν, θέλετε κι εσείς να τοποθετήσετε ρολά ή να αντικαταστήσετε τα παλιά με καινούργια, το έμπειρο προσωπικό μας θα σας κατατοπίσει με σαφήνεια, λύνοντας όλες τις απορίες σας. Τοποθετούμε, επισκευάζουμε, αντικαθιστούμε ρολά οικίας, παντός τύπου (πλαστικών, αλουμινίου, ηλεκτρικών), ενώ αναλαμβάνουμε τη μετατροπή ρολών παλαιού τύπου σε ηλεκτρικά, με άριστα αποτελέσματα και σε ασυναγώνιστες τιμές.

Ο κ. Μισκεδάκης Εμμανουήλ και οι εξιδεικευμένοι συνεργάτες του, με την πολυετή εμπειρία τους, καλύπτουν κάθε ανάγκη σας σε θέματα ασφαλείας, προσφέροντας σας άμεσα, αξιόπιστα και με απόλυτη εχεμύθεια, αποτελέσματα. Στην εταιρία μας θα βρείτε ακόμη, τη λύση που ζητάτε στο χώρο των κλειδιών ή των κλειδαριών, παντός τύπου. Καλέστε μας στο 6955 13.68.58 και μέσα σε 7 – 12 λεπτά, θα είμαστε στο Παγκράτι, οποιαδήποτε ώρα της μέρας ή της νύχτας, 365 μέρες το χρόνο.

Πολυετής εμπειρία από το 1988

29 χρόνια τώρα, ο κλειδαράς κ. Μισκεδάκης Εμμανουήλ, με την πιστοποίηση της Ελληνικής Αστυνομίας, δίνει λύσεις υπεύθυνα και αποτελεσματικά σε κάθε ανάγκη σας. Με έμπειρους και αποτελεσματικούς συνεργάτες, η εχεμύθεια και η συνέπεια θεωρείται δεδομένη.

Γιατί να επιλέξετε εμάς;

Ο Μισκεδάκης Εμμανουήλ, με την πιστοποίηση της Ελληνικής Αστυνομίας, δίνει λύσεις υπεύθυνα και αποτελεσματικά σε κάθε ανάγκη σας. Με έμπειρους και αποτελεσματικούς συνεργάτες, η εχεμύθεια και η συνέπεια θεωρείται δεδομένη.Σε μία εποχή που η ασφάλεια είναι πρωταρχικός σκοπός, δεν είμαστε δίπλα σας μόνο για να σας ανοίξουμε την πόρτα του σπιτιού ή του αυτοκινήτου. Το πεπειραμένο προσωπικό μας θα σας συμβουλεύσει για θέματα προστασίας και θα σας προτείνει αξιόπιστες λύσεις. Είμαστε δίπλα σας, άμεσα, με ένα απλό τηλεφώνημα, σε όλη την Αττική, για να σας προσφέρουμε εξυπηρέτηση υψηλού επιπέδου, σε ό,τι αφορά τα κλειδιά και τις κλειδαριές, σε προνομιακές τιμές και με εγγυημένο αποτέλεσμα εργασίας.

Φροντίζουμε για την ασφάλειά σας και την προστασία της οικογένειας και της περιουσίας σας, πραγματοποιώντας με συνέπεια και αξιοπιστία, αντικατάσταση και κάθε είδους επισκευή στις κλειδαριές της κατοικίας, της επιχείρησης ή του αυτοκινήτου σας.
Προσπαθούμε να ανταποκρινόμαστε πλήρως στις επιθυμίες και τις ανάγκες των πελατών μας, ενώ προτεραιότητά μας είναι η δική σας ικανοποίηση και στόχος μας η συνεχής εξέλιξή μας, ώστε να σας παρέχουμε όλο και πιο βελτιωμένες υπηρεσίες.
Σε εμάς θα βρείτε κλειδαριές, των οποίων αντίγραφα εκδίδονται μόνο για τον ιδιοκτήτη τους! Είμαστε, πάντα, κοντά σας.
-Κλειδιά και κλειδαριές παντός τύπου
-Κλειδιά τελευταίας τεχνολογίας
-Κλειδαριές υψίστης ασφαλείας
-Όλοι οι νέοι τύποι κοπής κλειδιών
-Κατασκευή/επισκευή/τοποθέτηση κλειδαριών
-Αντικατάσταση κλειδαριών παλαιού τύπου
-Κλειδιά για πόρτες οικιών
-Κλειδαριές θωρακισμένων πορτών
-Κλειδιά immobilizer για αυτοκίνητα
-Ηλεκτρονικές κλειδαριές
-Αυτοματισμοί – Μηχανισμοί πλακέτες control για γκαραζόπορτες
-Αυτόματοι τηλεχειρισμοί, Access control
-Ηλεκτρικές κλειδαριές με λειτουργία αυτόματου κλειδώματος
-Πατενταρισμένα κλειδιά