Κλειδαράς Εκάλη

Ερχόμαστε γρηγόρα κοντά σας στην Εκάλη σε 7-12 λεπτά! 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο.

Κλειδωθήκατε έξω από το σπίτι σας στην περιοχή της Εκάλης; Είμαστε δίπλα σας, μέσα σε 7 με 12 λεπτά, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας ή της νύχτας.

Θέλετε να αντικαταστήσετε ή να επισκευάσετε τα ρολά του σπιτιού σας; Το έμπειρο προσωπικό μας θα σας κατατοπίσει με σαφήνεια, λύνοντας όλες τις απορίες σας. Τοποθετούμε, επισκευάζουμε, αντικαθιστούμε ρολά οικίας, παντός τύπου (πλαστικών, αλουμινίου, ηλεκτρικών), ενώ αναλαμβάνουμε τη μετατροπή ρολών παλαιού τύπου σε ηλεκτρικά, με άριστα αποτελέσματα και σε ασυναγώνιστες τιμές.

Ο κ. Μισκεδάκης Εμμανουήλ και οι εξιδεικευμένοι συνεργάτες του, από το 1988 βρίσκονται δίπλα σας, καλύπτοντας κάθε ανάγκη σας σε θέματα ασφαλείας, στο χώρο των κλειδιών και των κλειδαριών. Σας δίνουμε λύσεις σε όλους τους τύπους κλειδαριών: ηλεκτρικές, ηλεκτρονικές, αυτοκινήτου κ.α. Αν κλειδωθήκατε έξω από το σπίτι ή το αυτοκίνητο, μέσα σε 7 – 12 λεπτά, είμαστε κοντά σας, οποιαδήποτε ώρα της μέρας ή της νύχτας, 365 μέρες το χρόνο. Πιστοποιημένοι από την ελληνική αστυνομία, σας δίνουμε λύσεις υπεύθυνα και αποτελεσματικά σε κάθε ανάγκη σας.